The Vandal – no sweater, no glory!

Op de fiets tooi ik me graag in lycra en naast de fiets… tja, daar leeft de wielermicrobe gewoon verder. The Vandal brengt vrijetijdskleding met een ferme knipoog naar de koers. Dit Belgische merk heeft een wel zeer uitgebreide collectie T-shirts, truien, polo’s, broeken en accessoires voor mannen, vrouwen en de kids. Zelfs enkele wielertenues ontbreken niet.



De zwarte en witte blokjes van Peugeot, het oranje van Molteni, het werelduurrecord van Victor Campenaerts, de regenboogtrui,… de hele wielergeschiedenis passeert de revue. Sofacoureur of kilometervreter, voor ieder afgetraind lijf of beginnende bierbuik is er een eyecatcher van formaat te vinden in organisch en eerlijk katoen. The Vandal ademt wielerpassie en dat merk je aan alles.

“Earn your Stripes”, “Ride as much or as little as long or as short as you feel. But ride.” Met zo’n motivional quote kan je dag al niet meer stuk. Kleding van de The Vandal kan je uiteraard online vinden en in heel wat wielershops met een hart voor de koers, in België en enkele shops in Nederland, Luxemburg, Duitsland, Spanje en Griekenland.

Plaats een reactie