ROUTE: Fiets in de vorm van een hart en steun iedereen in coronatijden!

We gaan doorheen een moeilijke periode. Het coronavirus heeft ons lelijk te pakken. Maar we moeten positief blijven. Proberen er het beste van te maken. Leuke berichten de wereld in helpen sturen. Omdat we in België nog buiten mogen fietsen, is het voor sommige sportievelingen een leuke manier om andere mensen een hart onder de riem te steken. Via Strava Art kan je dit letterlijk doen. Door in de vorm van een hartje of hart te fietsen.

Ik deed dit eerder al tijdens Valentijn en zet nu twee hartjes die jullie zelf kunnen downloaden en fietsen. Neem je activiteit op met Strava of een andere app. Op het einde van jouw rit komt het hartje vanzelf tevoorschijn. Je kan overal op de route starten. Ga alleen fietsen of neem deze route als partner met je mee. Veel plezier en fietsgenot.

Hier vind je een route van zo’n 100 kilometer, via Antwerpen, Sint-Niklaas, Bornem, Mechelen en Lier. Download de gpx-file hier en ga.

Is 100 kilometer een beetje veel? Dan kan je ook voor deze 54 kilometer gaan. Hier start je ten zuiden van Antwerpen en fiets je door Boom, Duffel en Boechout. Je kan de gpx-file hier downloaden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s