Jouw fietshoroscoop voor 2020!

Nog geen idee over jouw fietstoekomst in 2020? Bekijk dan snel jouw fietshoroscoop voor 2020. De glazen bol van Fietspiratie.com heeft sowieso een verrassing voor jou in petto. Want zonder doelen, voorspellingen of nieuwtjes voor het nieuwe jaar…

Steenbok (22/12 – 20/01)

In 2020 zal je meer van kasseistroken gaan houden. Het dokkeren liet je de voorbije jaren wat meer achterwege. Nu zal je niet meer huiveren en bibberen op deze achterweggetjes. De kasseien, kinderkopjes en secteurs pavées zitten helemaal mee. Je bedwingt ze als een zak chips. Het zal kraken en het zal smaken. Op de stenen maak jij in 2020 brokken in het peloton.

Waterman (21/01 – 20/02)

In 2020 is geen enkele regenbui jou teveel. Doordat je investeerde in goede regenkleding schrikt koude, nattigheid en smurrie je niet meer af. Dit jaar rijd je niet rond de plassen en modderpoelen, maar er gewoon dwars door. Buienradar checken, hoeft niet meer. Je maakt dit jaar definitief komaf met jouw eretitel: mooi-weer-coureur. De nieuwe flandrien is geboren.

Vissen (21/02 – 20/03)

Dit jaar ga je met een grote overwinning aan de haal. In een lokaal wedstrijdje koers je beter dan het voorbije jaar. Op Strava jaag je meer persoonlijke records na. En wie weet? Wacht die ene vette vis op jou? Kan je zelf toch niet winnen door omstandigheden, dan heb je een groot rechtvaardigheidsgevoel en wil je dat de beste wint.

Ram (21/03 – 20/04)

Dit jaar zal je door nieuwe trainingsmethodes meer KOM’s of QOM’s behalen. Door een betere intervaltraining zie je jouw wattages de pan uit vliegen. Je maakt dit jaar iets minder kilometers vergeleken met de voorgaande jaren, maar ze zullen intensiever zijn. Ook jouw voedingspatroon zal eraan geloven. Je lijf hunkert naar meer.

Stier (21/04 – 21/05)

Door jarenlange volharding zal je dit jaar jouw fietsdoelen bereiken. Geen enkele tegenslag haalt je nu nog onderuit. Onder het mom van de “aanhouder wint”, wordt 2020 jouw jaar. Ambitieus en eerlijk ga je te werk. Jouw omgeving heeft af en toe last van jouw standvastigheid. Je wijkt niet af van jouw uitgezette pad. Hiervoor moet je waakzaam zijn.

Tweeling (22/05 – 21/06)

Je gaat dit jaar op ontdekking. Maar door jouw onzekerheid over de te volgen route, neem je een goede navigator mee. Een vriend of een gps wijst jouw de weg langs nieuwe wegen. Aanvankelijk zal je hier stress van krijgen, maar na verloop van tijd geeft deze ontdekkingsdrang nieuwe moed en energie. Na deze fase zal je genieten van jouw bewegingsvrijheid.

Kreeft (22/06 – 22/07)

De leider van het peloton zal je ook dit jaar niet worden. Als je dit toch bent, is dit de reden voor jouw onrust: vandaar jouw humeurigheid. Zoek de geknipte persoon om de groep te leiden, zodat jij rustig verder kan dromen. Als er nieuwe persoonlijkheden op jouw pad komen, moet je opletten dat je niet te egoïstisch overkomt.

Leeuw (23/07 – 22/08)

Je hebt intussen toch een mooie maatschappelijke positie. Door jouw extreme vrijgevigheid maak je dit jaar heel veel vrienden. Je zal de lokale wielerclub, jouw kleinzoon of -dochter of je partner materieel of immaterieel sponsoren. Zo zal de fietspassie een fulltime bezigheid worden. Aan alles wordt er gedacht: een nieuwe uitrusting, een nieuwe slogan, een nieuwe stimulans.

Maagd (23/08 – 22/09)

In het verleden had je een gebrek aan doorzettingsvermogen om met fietsen te starten. Nu zal het niet aan wilskracht ontbreken. Alle obstakels om met de fiets eropuit te trekken zijn weggewerkt. Je zal traag beginnen, maar het zadel verhef je in één, twee, drie tot de adel. Als je al lang fietst, zal je een new be weten te overtuigen om een fiets aan te schaffen.

Weegschaal (23/09 – 23/10)

Gewichtsverlies is het grote target voor 2020. Een nieuwe voedingsstrategie zal je daarbij helpen. Alle sociale contacten staan achter jouw beslissing om deze moeilijke maar haalbare taak te volbrengen. Je schrapt doelbewust geen lekkere tussendoortjes tijdens het fietsen, maar naast de fiets leid je een ascetisch leven.

Schorpioen (24/10 – 22/11)

Van kattenkwaad gesproken. Voor jou moeten mensen opletten. Druk uit een band laten. Onverwachts remmen toeknijpen. Het peloton in waaiers trekken. De boel op stelten zetten. Je maakt je er niet geliefder door, maar het is sterker dan jezelf. Door dit haantjesgedrag zal je stiekem vrienden verliezen. Hiervoor moet je waakzaam zijn.

Boogschutter (23/11 – 21/12)

Als cupido in het peloton zal je dit jaar hoge ogen scoren met je nieuwe outfit. Gelikt en stijlvol flaneer je zoals een echte dandy langs prachtige asfaltwegen. De vrouwtjes kijken je na. Mannen kunnen het fluiten maar net bedwingen. Sokken zijn tot op de millimeter gelijk opgetrokken. Je shirt zit lekker strak en je lakleren fietsschoenen zijn steevast opgeboend.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s