Shari!

Mijn lief heet Shari. Haar naam vereeuwigen in Strava is het summum van romantiek voor een beoefend fietser. Ze is niet altijd de grootste fan van lange fietsreizen, waarbij ze me uitzwaait voor twee weken. Maar goed, vaak doe ik dat niet. Oeps. Doordeweeks is ze al eens blij dat ik het gat licht en in het zadel kruip. Gelukkig heet ze niet Louise-Marie, Esmeralda of Anne-Sophie. Dan had ik in Limburg geëindigd. Gelukkige verjaardag!

Hoe het begon? Ik kwam eens thuis van een ritje. Niets bijzonders in feite: ik kroop onder de douche, laadde mijn rit op de gekende fiets-app op en legde me even rustig in de sofa. Toen mijn lief thuiskwam van haar dagtaak, wou ze dat ik haar naam reed. Zo gebeurd, zo gedaan.

Ik tekende via gpsies.com haar naam uit. Letter voor letter zocht ik het juiste tracé en met de nodige verbeelding kwam het puntje op de i voor Shari. Daarvoor moest ik wel een onverharde landbouwweg over, waar ik meteen een KOM-waardige toptijd neerzette. Alles om haar gelukkig te maken.

Bij deze route moest ik erg nadenken over iedere letter die ik reed. De wegen die je kruist, zijn soms druk en lelijk. Het resultaat is daarom niet minder. Ik blijf in vorm. Ik blijf in vorm rijden.

Probeer het zelf ook!

Ik hoop dat ik weer andere mensen heb kunnen inspireren. Probeer met een stratenplan, een routeplanner en de nodige verbeelding om zelf één van deze figuren te maken. Tenzij jouw lief ook Shari heet, is deze naam misschien niet zo gepast. Shari vervang je door de naam van jouw lief, moeder of vriend. Je kan dus alle kanten op.

Lees ook mijn eerdere pogingen: een hart, een lachend kakske, Merry X-mas,

2018-12-10 111547827247102800688..jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s