VIDEO: De nieuwste mountainbikes en racefietsen getest op de BikeMotionbeurs

BikeMotion Utrecht staat garant voor kwijlen naar fietsen, onderdelen, accessoires en kleding. Alle nieuwe innovaties worden er met enige sier gepresenteerd. Ik bezocht heel veel fietsmerken en bedrijfjes die iets kunnen betekenen voor de fietswereld. Ik wist er een aantal fijne contacten te leggen. Mijn vruchtbare dag op de beurs sloot ik af op een geweldig indoor mountainbikeparcours. Daar kan je de nieuwste mountainbikes testen. In een lege hal naast de beurs kan je ook rondjes maken met de nieuwste racefietsen.

Twijfel je aan de maat van een fiets? Twijfel je aan de kleur van een internetfiets? Kan je niet kiezen tussen een fullsuspension of een hardtail. Door dit testparcours kan je een deel van je twijfels van de baan vegen. De beurs heeft een realistisch mountainbikeparcours opgebouwd. Dat parcours kan je hieronder bekijken.

Wie mijn laatste bericht wil lezen, klikt hier. Wil je nog meer lezen? Like Fietspiratie op Facebook, volg me via Instagram of abonneer je gratis op mijn YouTubekanaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s