VIDEO: Fietspiratie met BBB in zee

Als je een fietsenzaak binnenstapt, zie je in veel gevallen een donkerblauwe muur met BBB-producten. Ze hebben alles! In de fietswereld staan ze voor betaalbare en kwalitatieve producten voor de fiets. Ik gebruik het merk al vele jaren. Ik ontmoette de vertegenwoordigers van BBB op de fietsbeurs BikeMotion in Utrecht. Na een zeer fijn gesprek met de PR-verantwoordelijke kreeg ik een tweetal weken later geweldig nieuws. Ik mag de Commander BSG-61 dragen: hun topmodel in het fietsbrillengamma, waarvoor een enorme dank!

BBB Cycling is een Nederlands bedrijf dat in 1998 in sneltempo part of your ride werd. Na twintig jaar hebben ze 1500 producten in hun gamma: armstukken, bidonhouders, computers, derailleurwieltjes, E-bikeremblokjes, fietsbelletjes, gereedschapskoffers, helmen, iPhone-houders, jacks, kabels, lichtjes, mutsen, nekwarmers, oorwarmers, pedalen, reflectoren, stuurpennen, trapaslagers, ultrasonische velglinten, wieltassen en zonnebrillen. Dat laatste zet ik met fierheid op mijn neus.

Ex-wielrenners Chris Koppert en Frank Moons stichtten het bedrijf BBB Cycling. Ze hadden een neus voor zakendoen. De displaywand in fietsenwinkels werd letterlijk hun uithangbord. Geen concurrentie naast elkaar, maar gewoon alle producten van één en hetzelfde merk in één oogopslag. Qua statement kan dat tellen. Alle mogelijke onderdelen, accessoires, kleding en tools samengebracht onder één naam. Het is duidelijk en overzichtelijk.

Commander ambassador

Ikzelf mag de nieuwe Commander BSG-61 dragen. Deze lichte bril wordt standaard geleverd met drie verschillende lenzen: een doorzichtige en een gele lens voor bewolkt weer en een donkere lens voor zeer zonnig weer. Deze drie lenzen hebben alle drie 100% UV-bescherming. Door een gemakkelijk kliksysteem verwissel je deze lenzen in enkele seconden. De lenzen uit polycarbonaat hebben een coating aan de binnenzijde, waardoor ze minder beslaan en de zichtbaarheid optimaal blijft bij nat weer. Regen rolt er gemakkelijk vanaf. Waar krijg je er standaard twee lenzen bij?

Het rubberen neusstuk is instelbaar. De brilpootjes kan je inkorten en verlengen. Voor mensen met een klein hoofd of een groter hoofd is dit inschuifsysteem een zegen. Geen te lange oortjes die tegen je helm aanduwen. Je stelt de pootjes af naar eigen lengte. Hierdoor onderscheidt BBB Cycling zich met andere merken. De bril van 32 gram is verkrijgbaar voor een richtprijs van 89.95 EUR. Voor een bril uit het hoogste segment is dit zonder twijfel een zeer mooie prijs.

Wil je mijn eerste indrukken bekijken via een video. Kijk hieronder voor meer. Ik krijg een prachtig blauw exemplaar.

Wil je meer lezen? Like Fietspiratie op Facebook, volg me via Instagram of abonneer je gratis op mijn YouTubekanaal.


Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s