VIDEO: Fietspiratie met het oerdegelijke SKS Germany op pad

Je koopt een fiets. Wat is het tweede fietsartikel dat je meteen koopt, samen met jouw fiets? Het antwoord zal hoogstwaarschijnlijk een pomp of zadeltasje zijn. Zonder hogedrukpomp kan je weinig beginnen. Mits goed materiaal is een lekke band zo gefikst. Ik gebruikte in het verleden al pompen van SKS Germany. Ik kwam hen tegen op de fietsbeurs BikeMotion in Utrecht. Ik stapte op hen af. Ik maakte contact, gaf mijn kaartje en de deutsche Gründlichkeit kwam meteen tot zijn recht. Het was zaterdag en twee dagen later kreeg ik een fijne en vlotte mail, waarvoor vielen Dank. Fietspiratie fietst nu met SKS Germany rond.

Niet alleen een fietspomp, ook een zadeltasje is onontbeerlijk. Je moet je reservebandjes, je bandenlichters, je CO2-patronen, je multitool en je inbussleutels ergens kwijt. Onderaan jouw zadel zit het niet in de weg. Het is een no brainer. Ik ga nooit zonder deze reservetools op pad. Een tochtje van 50 km en een lekke band bij valavond kan meteen voor miserie zorgen. Doorheen de jaren en het aantal lekke banden neemt jouw ervaring, snelheid en fingerspitzengefühl ook zienderogen toe. Dan weet je ook dat je enkel met kwaliteit op pad wil.

Daarom ben ik zeer blij met SKS Germany. Ik sta achter de producten en zou ze zonder ambassadeurschap zelf ook aanschaffen. Ik deed het al in het verleden. En ik kreeg er geen spijt van. SKS Germany heeft een geweldige waaier aan producten voor jouw racefiets, mountainbike, cyclocrossfiets of stadsfiets. Van allesreiniger tot zadeltasje: SKS Germany heeft het. De kwalitatieve en mooi geprijsde onderdelen die in onderstaande video worden voorgesteld zijn:

S-Guard Design: 7.99 EUR (spatbord voor achteraan het zadel)

Set S-Blade & S-Board: 25.99 EUR (spatbordset voor- en achteraan)

Racer Straps 800: 19.99 EUR (zadeltasje, 800 ml)

Toolbox Travel, 17 functies, 29.99 EUR (multitool)

Tyre Lever set, oranje, 2.49 EUR (bandenlichters)

Airbuster, 22.99 EUR (CO2-pomp)

Injex Lite, 15.99 EUR (handpomp, MTB/CX)

Wil je meer lezen over fietsen en motivatie? Like Fietspiratie op Facebook, volg me via Instagram of abonneer je gratis op mijn YouTubekanaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s