VIDEO: “Dit is voor mij nu al het shirt van het jaar!”

Vorige week kreeg ik mijn tweede PR-pakketje van Rogelli toegestuurd. Rogelli is een verdeler van sportkleding, waar ik ambassadeur van ben. Wielrenners, atleten en triatleten van alle niveau, afstand en fitheid komen bij dit Nederlandse merk aan hun trekken. Kijk samen met mij naar wat er in mijn pakje zit. De shirts, bibshorts, sokken, overschoentjes, onderhemdjes, petjes… zijn te bestellen via Rogelli of via andere winkels.

Rogelli Ispirato 2.0 is een rood shirt met korte mouwen. De lichte stof is geschikt voor zomerse ritten. Het shirt heeft een volle rits en drie zakjes achteraan. De mouwtjes sluiten goed aan door een fijn ingenaaide brede elastische zone. De kleur komt overeen met de afbeelding op hun site. Ook groen, blauw en grijs is in deze uitvoering een optie, voor een schappelijke prijs van 59.95 EUR. Wil je lange mouwtjes voor het tussenseizoen. In deze serie kan je het Ispiratoshirt eveneens met lange mouwen krijgen voor 74.95 EUR.

Roccia is een blauw shirt, dat je ook in het grijs met rode en zwarte delen kan verkrijgen. Dit shirt is iets zwaarder dan het Ispiratoshirt. Door de stof en de afwerking is dit shirt meer gericht op comfort tijdens de rit. De stof voelt zeer aangenaam en zacht op de huid. De ingebouwde meshdelen geven genoeg afkoeling en doen het shirt prima aansluiten op jouw lichaam. Eén van de drie achterzakjes is voorzien van een rits met kleiner zakje: ideaal voor huissleutels. Voor een prachtige prijs van 44.95 EUR is dit voor mij nu al het shirt van het jaar!

RCS-08 sokken zijn verkrijgbaar in het rood, lichtblauw, donkerblauw, gifgroen, geel, oranje en grijs. De anatomische vorm van deze sok en de eenvoudige afwerking qua design zorgen ervoor dat deze zalige sokken overal onder passen. Ze hebben een hoogte van 12 cm. Dat is tegenwoordig de lengte die profs het vaakst gebruiken bij hun professionele uitrusting. Deze sokken komen op een prijs van 9.95 EUR. Dat is een koopje.

6 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s